#4 Co posouvá STRYD mnohem dál – STRYD DUO

Sledování běhu, které mění pravidla hry.

Nyní můžete sledovat své zotavení po zranění a vizualizovat svůj běh dosud nevídaným způsobem pomocí aplikace Stryd Duo. 

Zotavte se ze zranění, sledujte únavu, vizualizujte výkon, sledujte dopady obuvi a mnoho dalšího.

Před pár dny byl představen nový Stryd Duo, oboustranný měřič běžeckého výkonu, který přináší nové metriky pro měření rovnováhy při běhu zleva doprava se špičkovou přesností a umožňuje tak běžcům získat hlubší přehled o jejich běhu než kdykoli předtím.

Nový vizualizační nástroj Stryd Footpath nabízí 3D oboustranné sledování pohybu ve vysokém rozlišení pro každý běh a pomáhá běžcům sledovat trendy a analyzovat jejich běh ve všech běžeckých podmínkách, v hale i venku, během tréninku i závodu, pomáhá jim zotavit se ze zranění, sledovat úroveň únavy a výkonnost, zjistit dopad cvičení a lépe porozumět výběru obuvi.

Tyto neuvěřitelné nové nástroje slibují, že pomohou uživatelům Strydu rychleji dosahovat jejich běžeckých cílů, s větší jistotou se rozhodovat o tréninku a vizualizovat, chápat a informovat o běžeckých pokrocích novými a dosud nevídanými způsoby.

V čem je Stryd Duo jiný?

Stryd Duo je oboustranný systém snímání pohybu a měřič výkonu, který se skládá ze dvou měřičů výkonu Next Gen Stryd, které se bezdrátově propojují a spolupracují, aby měřily oboustranné běžecké pohyby s vysokým rozlišením a vykazovaly metriky rovnováhy v reálném čase.

Všechny vaše běhy jsou snímány s milimetrovou a milisekundovou přesností díky použití dvou modulů Next Gen Stryd, které zůstávají bezdrátově propojeny po celou dobu vašeho běhu a sdílejí a analyzují pohyby levé a pravé nohy ve vysokém rozlišení a také hlásí nové metriky rovnováhy.

Pokročilé algoritmy zpracování pohybu a technologie bezdrátové synchronizace podů v reálném čase vám poskytují smysluplné vteřinové informace o rovnováze během běhu a neuvěřitelně informativní vizualizace s více pohledy krok za krokem po doběhu.

Co když již používám Stryd Next Gen, mohu jednoduše přidat druhý a vytvořit Stryd Duo?

– Ano! 

Protože se systém Stryd Duo skládá ze dvou modulů Next Gen Stryd, je umožněno současným uživatelům systému Next Gen Stryd snadno a rychle vytvořit vlastní systém Stryd Duo nebo začít s jedním modulem Stryd a později přidat další modul a vytvořit systém Duo, až pro vás nastane ten správný čas.

– Zde je návod, jak na to: 

Přidejte druhý pod Next Gen Stryd, spárujte je dohromady se svým stávajícím systémem Next Gen Stryd v nové mobilní aplikaci Stryd a během několika minut můžete začít provozovat svůj nový systém Stryd Duo! 

Jestli ještě nemáte pod Next Gen Stryd, pořiďte si systém Stryd Duo, který je od začátku dodáván s oběma pody a je připraven k použití. 

Příspěvek byl publikován v rubrice Technika se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *