#5 STRYD DUO – bližší pohled + STRYD FOOTPATH

Co získám s produktem Stryd Duo?

Stryd Duo přináší nové biomechanické ukazatele sledující rozdíly mezi levou a pravou stranou těla. Tyto nové “rovnovážné” metriky jsou poprvé poskytovány se špičkovou věrností systému Stryd, což vám umožní sledovat své trendy v průběhu času, abyste se dozvěděli více o svém běžeckém pokroku a kvantitativně pochopili, co pro vás funguje nejlépe.

Zde jsou nové vteřinové metriky, které bude Stryd Duo vykazovat: 

  • Vyváženost doby kontaktu se zemí
  • Vertikální poměr
  • Vertikální oscilační rovnováha
  • Vyváženost tuhosti pružení nohou
  • Vyvážení míry zatížení při nárazu

Stryd Duo také přináší další výhody přesnosti oproti Strydu nové generace, jako je zvýšená stabilita dat bez ztráty odezvy pro stávající výkonové metriky Stryd, jako je Stryd Power, Form Power a Air Power.  

Jak mohu používat Stryd Footpath?

Stryd Footpath vám nabízí zcela nový a inovativní způsob vizualizace dráhy pohybu nohy po celou dobu běhu a porovnávání napříč běhy, z bočních, zadních a vrcholových profilů, čímž vám poskytuje inovativní nástroje, které potřebujete k tomu, abyste zjistili, jak se vaše dráha pohybu proměňuje během vaší běžecké cesty.

Díky vizualizacím dráhy pohybu nohy ve vysokém rozlišení jsou možnosti, jak se dozvědět více o svém běhu, nekonečné. Zde se dozvíte, jak můžete tato data využít ke zlepšení svého běhu.

  • Zranění: Sledujte svůj proces zotavení prostřednictvím kvantifikace jemných změn ve vaší stopě při zotavování ze zranění.
  • Únava: Sledujte, jak a kdy se při běhu a napříč běhy unavíte, abyste mohli přizpůsobit svůj trénink v boji proti únavě.
  • Cvičení: Kvantifikujte a vizualizujte dopad tréninku na vaši dráhu, abyste zjistili, zda přinášejí zamýšlený užitek.
  • Obuv: Sledujte, jak různé druhy obuvi mění tvar vašeho došlapu a jak přispívají k vašemu běhu a ovlivňují ho.
  • Výkonnost: Vizualizujte svou dráhu nohy a určete personalizované ukazatele toho, jak se mění vaše dráha nohy v závislosti na vaší výkonnosti.

Poznámka: pro prohlížení a analýzu drah Stryd je vyžadováno členství ve službě Stryd, avšak členství není vyžadováno pro ukládání drah Stryd ani pro ukládání, prohlížení nebo analýzu nových zbylých metrik Stryd Duo. Pro prohlížení a analýzu dříve uložených Stryd Footpaths se můžete kdykoli přihlásit. 

Příspěvek byl publikován v rubrice Technika se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *